Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas!

KAKO BITI V REDU

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas, že januarja v Špas teatru!

Aljoša Bagola je zagotovo eno najbolj zvenečih imen slovenske oglaševalske industrije,
saj je prejemnik prestižnega naziva 'slovenski kreativni direktor desetletja. Za svoje tržno-
komunikacijske projekte je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih
oglaševalskih festivalih. 

Tudi po oglaševalski karieri mu pa laskavih nagrad in nazivov ne primanjkuje - nedavno je bil razglašen za Fatalnega moškega 2021, kar je več kot očiten dokaz, da s svojim sporočilom o pomembnosti duševnega zdravja nezadržno navdihuje. 

Z velikim zadovoljstvom in ponosom ga prvič pozdravljamo na odru Špas teatra, njegov odziv na povabilo k soustvarjanju nam pomeni veliko priznanje in podporo našemu gledališču.

Aljoša Bagola je avtor knjig 'Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke', ki se je že povzpela na seznam slovenskih 'best-sellerjev' in osvojila naslov najbolj prodajane knjige v letu 2020, ter 'Srečo, prosim', ki je po mesecu dni od izdaje prva na lestvici najbolj prodajanih knjig v decembru. Njegovo predavanje 'Kako biti v redu' je postalo najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje ta hip pri nas. Poslušalci-gledalci širom po Sloveniji so navdušeni! 
Kako vendar ne - saj je vsaka beseda plod lastnih izkušenj avtorja, spoznanj in prehojene poti osebne rasti in pozitivne nadgradnje.   

Zagotovite si vstopnice ZDAJ. 
Že v prvih nekaj dneh po prvi najavi predavanja, je občinstvo rezerviralo preko polovico razpoložljivih vstopnic! 

S sebi lastno kreativno in duhovito noto vam Aljoša Bagola v dobri uri in pol naniza 106 prosojnic in vam pred vašimi očmi razširja vaš pogled na sebe, okolico, odnose, medije, partnerja, sodelavce, življenje in življenjske cilje. 

Ne zamudite mojstrovine, ki po zaključku ne mine.   

Iz vsebine predavanja: 
Spoznali boste, zakaj pretkano vsiljena pričakovanja onemogočajo vaše zadovoljstvo in radost. Razumeli boste, zakaj je odlagati telefon in se ne meniti za TV daljinca dobra praksa za biti mirnejši in bolj zadovoljni s samimi sabo in svetom okoli sebe. Ker se boste zamislili nad nezavednim in rutiniranim ravnanjem ter škodljivimi avtomatizmi, boste lahko sprejemali boljše odločitve in si privzgojili navade, ki vas ne bodo več ropale dragocene energije, te osrednje surovine naše duševne čilosti. 

Znali boste zaznati zastrupljene odnose, se iz njih pravočasno umakniti in prepoznati, kdaj čustva, ki jih potlačite, vzniknejo v še posebej sabotirajoči obliki. Ko bo vaš notranji kritik želel nad vami povzdigniti svoj srepi glas, boste vedeli, kako ga utišati s sočutjem do sebe. Ker boste opogumljeni za zdravo postavljanje meja, se boste veliko bolj cenili in s seboj ravnali odgovorno in spoštljivo. Zatekali pa se ne boste samo k ljubezni, ampak tudi k še eni neprecenljivi energiji - ustvarjalnosti. Dovolili si jo boste in si omogočali, da vas popelje na pot uresničevanja vaših talentov, poklicanosti, edinstvenosti in nenazadnje tudi uživanja v lepotah življenja.


SRČNO PRIPOROČAMO! 
Ker nas bo več in več, ki bomo V REDU :)

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK