Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Vsi obiskovalci Špasnega poletja sodelujejo v nagradni igri

VELIKA NAGRADNA IGRA FESTIVALA ŠPASNO POLETJE

Bogat nagradni sklad partnerjev festivala – doživetja na čarobnih lokacijah po Sloveniji!

Več kot 120 nagrad v vrednosti več kot 5.000 €!
 
Dobrodošli v poletje polno špasnih komedij, koncertov, stand-up večerov, kabaret večerov in smeha – pripravili smo vam MESEČNA žrebanja s SUPER NAGRADAMI naših partnerjev festivala
in finalno žrebanje 5 GLAVNIH NAGRAD v septembru

► GLAVNE NAGRADE Špas teatra in partnerjev festivala  

1.     1x ABONMA ŠPAS TEATRA za 5 let za 2 osebi (2021-2026)   
podarja Špas teater
2.     1 x VIP DE LUXE aktivni konec tedna v Jasna Chalet Resort za 4 osebe
(Kraljevi VIP duplex apartma 130 m2, s savno, biljardom in razgledom na jezero in gore)
podarja Jasna Chalet Resort
3.     1x doživetje v Brežicah za 2 osebi: 1x nočitev v hostlu MC Brežice, vstopnica v Posavski muzej Brežice z Viteško dvorano in spominek iz muzejske trgovine za dva.
podarja Posavski muzej Brežice
4.     1x nočitev v Zidanicah Škatlar za 2 osebi in vožnja s splavom po Krki (Novo Mesto) za 1 osebo podarjata Turizem v Zidanicah in Kompas Novo mesto
5.     1x voden ogled po Ljubljanskem gradu in starem mestnem jedru Ljubljane za 2 osebi
podarja Turizem Ljubljana


Uživajte to poletje z nami na očarljivih prizoriščih po Sloveniji, nasmejani, brez mask!
PODARILI bomo še več kot 100 drugih nagrad!

Sodelujete vsi, ki imate radi gledališče, koncerte, glasbo, druženje in ki STE ali BOSTE kupili vstopnico/e za dogodke v okviru festivala 'Špasno poletje' oziroma sodelovali s svojimi odgovori na zastavljena vprašanja na naših družbenih omrežjih Špas teater facebook oz. Instagram.
 
► Dobrodošli ponovno pred naše odre (oglejte si spored zabavnih predstav).


NAGRADNA IGRA ŠPASNO POLETJE – Nasmejmo vso Slovenijo!

Nagradna igra poteka v okviru našega festivala ŠPASNO POLETJE, prvega gledališko-glasbenega festivala, ki je potujoč in povezujoč -  to poletje se bo odvijal na več kot 17 unikatnih prizoriščih po Sloveniji – skupaj bo več kot 80 dogodkov!
 

NAGRADE smo prispevali Špas teater in partnerji projekta. Izbrane nagrade spodbujajo promocijo domačih, slovenskih podjetij in ponudnikov storitev ter doživetij.

 

► PREVERITE, ČE STE MED NAGRAJENCI (žrebanja 31.7., 31.8. in glavno žrebanje 21.9.2021) - TUKAJ


V JULIJSKEM ŽREBANJU 31.7.2021 BOMO PODARILI 55 PRIVLAČNIH NAGRAD!

2x 1 abonma Špas teatra za sezono 2021/22
1x Špasna kartica v vrednosti 40 €
10x 1 Cockta SUP doživetje ob jezeru Jasna: 30 min supanje po Jasni in 1x ledena Cockta/os. (Jasna Chalet Resort)
3x 2 vstopnica za ogled Blejskega gradu
3x 2 vstopnici za obisk Arboretuma Volčji potok za odrasle
2x 2 vstopnica 'z vesli po Krki' (s SUPom)
2x 2 grajski vstopnici za ogled Ljubljanskega gradu
1x 2 skupni vstopnici za Tehno park in Stari grad Celje
1x 2 vstopnici za redni vodeni ogled Ruske dače – vile tisočerih zgodb    
1x 2 vstopnici za predstavo Profesor Kuzman ml. 3.8. v Avditoriju Portorož
1x 2 vstopnici za predstavo Erotika po Emeršiču 27.8. v Avditoriju Portorož
1x 2 vstopnica za predstavo Janez Novak 4.9. v Avditoriju Portorož
1x 2 vstopnici za predstave po lastni izbiri v produkciji Lutkovnega Gledališča Maribor
2x 1 steklenica Estate Selection BRUT PENINA MAGNUM
5x 1 NLB brisača
3x 1 plišasti ljubljanski zmajček Ljubo


V AVGUSTOVSKEM ŽREBANJU 31.8.2021 BOMO PODARILI 55 PRIVLAČNIH NAGRAD!

2x  Špasna kartica v vrednosti po 40 €
2x  Jasna Stake night experience; 1x večerja z degustacijo mesa na žaru za 2 osebi ob jezeru Jasna (Jasna Chalet Resort)
7x 1 kraljevi zajtrk z razgledom in penino ob jezeru Jasna (Jasna Chalet Resort)
5x 1 jutranja joga Jasna (60 minut) z dihalnimi vajami (Jasna Chalet Resort)
4x 1 Jasna gin-tonik vodena delavnica: 70 min delavnica o zgodovini in posebnostih GIN-a, degustacija 3 vrst gina (Jasna Chalet Resort)
2x 2 vstopnica 'Z vesli po Krki' (s čolnom)
2x 2 vstopnici za obisk Arboretum Volčji potok
2x 2 vstopnica za ogled Blejskega gradu
1x 2 vstopnici za redni vodeni ogled Ruske dače – vile tisočerih zgodb
1x 2 vstopnici za predstave po lastni izbiri v produkciji Lutkovnega Gledališča Maribor
1x  paket lokalnih dobrot in voucher za doživetja TIC Portorož
2x 1 vstopnica 'z vesli po Krki' (1x s SUPom, 1x s čolnom)
2x 1 steklenica Estate Selection BRUT PENINA MAGNUM
5x družinska vstopnica za Bankarium, muzej bančništva v Ljubljani
5x 1 NLB brisača
4x paket NLB darilc (emo-emajlirani lonček, lesena igra, nakupovalna vrečka) 

21.9. VELIKO ŽREBANJE FESTIVALA ŠPASNO POLETJE ZA 5 GLAVNIH NAGRAD!

Na festivalu se bo zvrstilo več kot 80 dogodkov, predstav ali koncertov, kjer bo nastopilo več kot 40 ustvarjalcev in izvajalcev - vsi z enim velikim ciljem: NASMEJATI SLOVENIJO.

… ker ljudje letos bolj kot karkoli potrebujemo smeh, zabavo, druženje in drug drugega.

POTEK NAGRADNE IGRE

Nagradna igra Špas teatra in partnerjev festivala ŠPASNO POLETJE poteka od 21.6. (prvi dan poletja) do 21.9.2021. Nagrade, ki so jih partnerji prispevali v nagradni sklad, se z žrebom razdelijo med imetnike vstopnic za ogled katerega koli dogodka v okviru festivala ŠPASNO POLETJE oziroma tiste, ki bodo sodelovali v nagradnih igrah na družbenih omrežjih Špas teatra (facebook, Instagram), ki se bosta izvedli v času trajanja festivala ŠPASNO POLETJE pod geslom #spasnopoletje. Nagrade v nagradnem skladu bodo izžrebane po sistemu naključnega izbora.


KAKO SODELUJETE?

V nagradni igri sodelujejo:
► Vsi gledalke in gledalci, ki so ali bodo kupili vstopnico za ogled katerega izmed dogodkov v okviru festivala Špasno poletje – ti bodo avtomatično vključeni v nagradno igro s telefonsko številko, ki so jo posredovali ob nakupu vstopnice. Z nakupom vstopnice imetnik soglaša oz se strinja, da sodeluje v nagradni igri 'Špasno poletje' in da v primeru, da bo njihova telefonska številka izžrebana, dovoljujejo le-to objaviti na spletni strani Špas teatra. Telefonska številka se objavi brez imena in priimka uporabnika.

► Na družbenih omrežjih Špas teatra (facebook in Instagram) bosta za namene promocije festivala in partnerjev v času festivala potekali nagradni igri, kjer se bosta uporabnikom zastavili nagradni vprašanji. Vsi uporabniki, ki bodo komentirali na enem od omrežjih in sodelovali s ključnikom #spasnopoletje, bodo vključeni v nagradni žreb.
► Nagrade v nagradnem skladu bodo izžrebane po sistemu naključnega izbora.


SPLOŠNA DOLOČILA NAGRADNE IGRE ŠPASNO POLETJE

  • Organizator nagradne igre je kulturno društvo Špas teater, skupaj s partnerji, tj. prizorišči festivala Špasno poletje (v nadaljevanju organizator).
  • Nagradna igra poteka od 21.6.2021 do 21.9.2021.
  • Špas teater prodaja vstopnice za ogled predstav, koncertov in drugih dogodkov pod imenom/sloganom ŠPASNO POLETJE na svojih prodajnih mestih: spletna stran www.spasteater.com, Eventim.si in vseh prodajnih mestih Petrol. Ob nakupu vstopnic kupec posreduje telefonsko številko, ki se shrani v prodajni sistem za obveščanje. S tem tudi soglaša in dovoljuje uporabo številke za namene obveščanja ter javno objavo telefonske številke med izžrebanimi nagrajenci na spletni strani Špas teatra, v kolikor se ga izžreba za katero od navedenih nagrad partnerjev.
  • Špas teater bo v času trajanja festivala ŠPASNO POLETJE z namenom promocije dogodkov izpeljal tudi dve nagradni igri na svojih družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Vsi, ki bodo v teh akcijah komentirali z odgovori, sodelujejo v nagradni igri oz. bodo imeli možnost za žrebanje nagrad iz nagradnega sklada – glede na časovnico; nagrade se bodo žrebale 31.7., 31.8. in 21.9.2021.
  • Organizator bo za potrebe žrebanja sestavil posebno 3-člansko komisijo (zaposleni v Špas teatru in zunanji sodelavec Špas teatra). Komisija bo izvedla izbor vira za žrebanje, tj. telefonske številke kupcev vstopnic ali odgovori/komentarji sodelujočih v nagradni igri na družbenih omrežjih (nakup ni pogoj za sodelovanje). V okviru izžrebanih možnih nagrajencev, bo izžrebala nagrajence, ki prejmejo nagrade iz sklada.
  • Komisija bo nagrajence objavila na spletni strani Špas teater (www.spasteater.com), na družbenih omrežjih pa bo objavila povezavo do objave. Nagrajenci so dolžni sami pregledati in preveriti, ali so med prejemniki nagrad ter se z zasebnim sporočilom oglasiti organizatorju preko družbenih omrežij oziroma na e-naslov vstopnice@spasteater.com.  
  • Julijsko žrebanje se izvede 31.7.2021, javna objava nagrajencev pa bo 1.8.2021. Avgustovsko žrebanje se izvede 31.8.2021, javna objava nagrajencev bo 1.9.2021. Žrebanje glavnih nagrad bo 21.9.2021, javna objava nagrajencev bo 22.9.2021.  
  • V nagradni igri ŠPASNO POLETJE lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba.  
  • V nagradni igri lahko ena oseba sodeluje večkrat ali na oba načina: tj. z nakupom vstopnice in/ali s sodelovanjem v nagradni akciji na družbenih omrežjih.
  • Nagrade v nagradnem skladu so večinoma nagrade manjše vrednosti. Za nagrade, ki presegajo vrednost 42 eur na osebo, prejemnik nagrade plača zakonsko določeno dohodnino.
  • Osebe, ki komentirajo na družbenih omrežjih facebook/instagram bodo v žrebu med prijavljenimi/sodelujočimi v posameznih objavah na facebook oziroma Instagram strani Špas teatra. Prijave se zbirajo od 21.6. 2021 od 8.00 ure, do torka, 21.9.2021 do 17.00 ure, skladno z navodili, objavljenimi na tej spletni strani (spasteater.com).
  • Izžrebani nagrajenci se objavijo bodisi s telefonsko številko (kupci vstopnic) ali z navedbo uporabniškega imena na družbenem omrežju, kjer so bili izžrebani. Sodelujoči so dolžni samo slediti objave rezultatov žrebanj ter Špas teatru v roku 48 ur po objavi sporočiti svoj ime, priimek, naslov, kontaktni telefon, davčno številko in email). To storijo po zasebnem sporočilu na družbenih omrežjih ali na mail marketing@spasteater.com.
  • Dodatne informacije v zvezi z nagradami - v skladu je: 10 vstopnic (za odrasle) v Arboretum Volčji potok. Koristijo se lahko v 2021; Jasna Chalet Resort podarja: 1x aktivni konec tedna v Jasni za 4 osebe v Kraljevem VIP duplex apartmaju 130 m2, s savno, biljardom in z razgledom na gore in jezero, 2x Jasna Stake Night Experience z večerjo za dve osebi ob jezeru Jasna in degustacijo odličnega slovenskega mesa na žaru – veljavnost do 31.12.2021; 4x Jasna Gin&Tonic delavnica – 70 minutna vodena delavnica o zgodovini in posebnostih GINov ter degustacija vsaj 3 GINov; izvajajo jo barmani Kavarne Jasna – alpska plaža; 4x 1 oseba (veljavnost do 31.8.2021); 5x jutranja Jasna joga (60 minut) z dihalnimi vajami – v sredo ali soboto ob jezeru Jasna ob 7.30 uri (veljavnost do 31.8.2021), 7x Jasna kraljevi zajtrk z razgledom – jutranje razvajanje z odličnim zajtrkom in penino ob jezeru Jasna za 1 osebo (veljavnost do 31.12.2021) in 10x Cockta doživetje na jezeru Jasna z 1x ledeno Cockto in 30 minutnim doživetjem, SUPanjem po jezeru Jasna za 1 osebo (veljavnost do 31.8.2021); Kompas Novo mesto in Zidanice Škatlar (Matjaževa domačija) podarjajo 2x nočitev v Zidanicah Škatlar za 2 osebi in vožnjo s splavom po Krki (iz Novega mesta) z veljavnostjo bona do 31.10.2021; 2x1 grajski vstopnici za ogled Ljubljanskega gradu (veljavnost do 31.8.2021) in 2x1 grajski vstopnici za ogled Ljubljanskega gradu (veljavnost do 30.9.2021); 1x 2 vstopnici za ogled predstave Profesor Kuzman ml. 3.8. v Avditoriju Portorož, 1x 2 vstopnici za predstavo Erotika po Emeršiču 27.8. v Avditoriju Portorož in 1x 2 vstopnica za predstavo Janez Novak 4.9. v Avditoriju Portorož; 1x paket lokalnih dobrot ter 1x voucher za doživetja v Portorožu za 2 osebi (veljavnost do 30.9.2021); 5x družinska vstopnica za Bankarium (veljavnost do 31.8.2021), 10x NLB brisača in 4x paket NLB darilc (emo lonček, lesena igre, nakupovalna vrečka); 1x turistični paket, ki vključuje 1x nočitev za 2 osebi v Hostlu Mladinskega centra Brežice, 2x 1 vstopnica za ogled Posavskega muzeja Brežice z Viteško dvorano in spominek iz muzejske trgovine (veljavnost 30.9.2021); 4x 1 steklenica Estate Selection Brut penine Magnum, ki jih podarja Puklavec Family Wines (prevzem steklenice bo po predhodnem dogovoru); 2 x dve darilni vstopnici za redni vodeni ogled Ruske dače za odrasle, ki ju podarja Ruska dača (veljavnost 1 leto); 1x 2 skupni vstopnici za Tehno park in Stari grad Celje (veljavnost do 30.9.2021); 5x kompletov vstopnic za Blejski grad za 2 osebi Zavoda za turizem Bled, z veljavnostjo 31.7.2022); 2x vstopnica za vodenje Staro mestno jedro Ljubljane in Ljubljanski grad za 2 osebi (veljavnost 5.9.2022), 3x plišasti zmajček Ljubo (Turizem Ljubljana); Špas teater pa vam podarjamo: 3x 1 Špasno kartico v vrednosti 40 € (več o pogojih koriščenja Špasne kartice si preberite na spasteater.si/spasna-kartica), 2x 1 abonma Špas teatra za sezono 2021/22 (več o abonmajih Špas teatra si preberite na https://www.spasteater.si/abonmajske-vstopnice) ter 1x abonma Špas teatra za 2 osebi za 5 let (2021-2026)!

 

Zahvaljujemo se partnerjem, ki so prispevali v nagradni sklad:
Arboretum Volčji potok
Avditorij Portorož
Jasna Chalet Resort Kranjska Gora
Kompas Novo mesto
Ljubljanski grad
Lutkovno gledališče Maribor
NLB d. d.
Posavski muzej Brežice
Puklavec Family Wines
Ruska dača, Ljubljana
Špas teater
TIC Novo mesto
TIC Portorož
Turizem v zidanicah
Zavod Celeia Celje
Zavod za kulturo Bled | Blejski grad
Turizem Ljubljana

 

 

 

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK