Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Iluzija plakatek v2

ILUZIJA, šov z Magic Aleksandrom

ČAROVNIJA ŠE NIKOLI NI BILA TAKO BLIZU.

 

MAGIC ALEKSANDER V ILUZIONISTIČNEM ŠOVU ZA VSE GENERACIJE, nagrajenim s Špaskom popularnosti 2023.

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Aleksander magic
Aleksander Štucl - Magic

Vsebina

Po izredno uspešnih nastopih v oddajah Slovenija ima talent, Britain's Got Talent in Supertalent, v Las Vegasu, TEDx, v Južni Koreji in na drugih velikih svetovnih odrih, zdaj končno na odru Špas teatra
'the one and only' MAGIC ALEKSANDER v SHOWU, ki vas pusti brez besed!

Ni besed, ki bi opisale to, kar boste videli in doživeli v tej predstavi! 100 % vam lahko zagotovimo le to, da boste ostali odprtih ust, predstavo gledali z naježeno kožo in široko odprtimi očmi! Videli boste nemogoče in doživeli, česar še niste. In še zabavno bo!

Magic Aleksander, čarodej nove generacije in svetovnega formata, je izpolnil svojo obljubo, saj je na slavnostni premieri svojega čarovniškega šova Iluzija v Špas teatru več kot prepričal in navdušil gledalce, jih pustil brez besed ter na koncu dobil stoječe ovacije.

Šov, kjer prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči. "Največje zadoščenje čarodej dobi, ko so gledalci navdušeni. Izredno vesel sem, da se je prava čarovnija v Špasu dotaknila vseh gledalcev, ki so zagrizeno opazovali in sodelovali od začetka do konca, od prvega do zadnjega čarovniškega trika. Vsi triki so poželi aplavze, za kar sem najbolj vesel in hvaležen, saj je to za šov Iluzija lepa popotnica za naprej. Res se veselim, da bom lahko vsem pokazal, kaj sem toliko časa ustvarjal in pripravljal." pove Magic Aleksander.

Navdušenje gledalcev je dovolj zgovorna pohvala, saj ni besed, ki bi opisale to, kar doživijo v predstavi. Če ste mislili, da so čarovniške predstave samo za otroke, ste se pošteno zmotili. Vse odraslo občinstvo ostaja odprtih ust  - Kako za vraga mu je to uspelo narediti?

Iluzija je čarovniški šov za vse generacije ( od 13 let naprej),  kjer se dogajajo triki s kartami, branje misli, napovedi, izginotja in velika presenečenja.

Ste pripravljeni na pravo čarovnijo?
Ta še nikoli ni bila tako blizu in zdaj se bo dotaknila tudi vas.

Galerija

  • Spas magic 9
  • Spas magic 10
  • Spas magic 6
  • Spas magic 7

Ustvarjalci predstave

Avtorja predstave: Aleksander Stucl in Žiga Flajnik

Režija: Žiga Flajnik

Kostumografija: Sara Mikuž

Scenografija: Žiga Flajnik

Oblikovanje luči: Zoran Najdenov

Projekcija: Daniel Grintal

Video produkcija: Novisuals production

Ostale informacije

Premiera: 19.april 2023

Traja: 1 uro in 30 minut in nima odmora-

 

MAGIC ALEKSANDER je umetniško ime Aleksandra Štucla, nadarjenega in mednarodno nagrajenega čarodeja, ki je svojo umetniško pot začel pri 10 letih. Vadil je tudi po 14 ur na dan in polnih 17 let nastopal pred najrazličnejšim občinstvom. Priljubljen je na You Tube-u, kjer ima že 1.5 milijona ogledov, dosegel pa je tudi polfinale šova Slovenija ima talent! Kot prvega in edinega slovenskega čarodeja so ga opazili na britanski TV BBC 1, ki ga predvaja v čarovniški oddaji s preko 10 milijoni gledalcev! Preko 7 milijonov hrvaških gledalcev ga je gledalo na oddaji Supertalent, v kateri je izvedel tudi pravo senzacijo in spravil gledalce v šok. Snemal je z več kot 50 znanimi Slovenci in tujci (Borut Pahor, Severina, Jan Plestenjak, Urška Žolnir, Filip Flisar, Goran Dragić, Vid Valič, Peter Poles,…) in bil med več kot 6500 otroki izbran za vlogo v filmu Gremo mi po svoje. Udeležil se je tudi več čarovniških kongresov po svetu in osebno spoznal nekatere izmed najboljših čarovnikov (Jeff Mcbride, Dynamo, Yann Frich, Shin Lim, David Stone, Lu Chen…). MAGIC ALEKSANDER je zvezda nove generacije čarodejev!

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 21 € do 23 €

PAKETNA PRODAJA: KUPIŠ 4 VSTOPNICE, DOBIŠ 5 VSTOPNIC (4+1)

Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

Cenik vstopnic velja od 1.10.2023  več tukaj.

Zaključene predstave za podjetja: povpraševanje na marketing@spasteater.com.


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK